Discuţii

 (Român)

Viewing thread:
(29994) X_roast
 2012-02-21 17:17:59
Buna ziua,

Unele lucruri din cele cerute se pot realiza (poate chiar toate), insa prima data ar trebui sa ne spuneti ce doriti sa faceti.
Situatia e urmatoarea: Programul GeoView impreuna cu convertorul de harta aferent este proprietatea unei persoane anume. El a dat acordul ca GeoView sa fie folosit gratuit pentru scopuri non profit. Daca doriti sa folositi in scop comercial o sa vedem daca se poate ajunge la o intelegere. Materialul de harta in schimb poate fi folosit exclusiv in scopuri non profit. Datele de harta sunt obtinute in asa fel ca sub nici o forma nu putem oferi uz comercial. Daca doriti sa folositi GeoView cu alt material de harta, iarasi va trebui sa discutati cu creatorul porgramului si poate puteti ajunge la o intelegere.
In reply to (29993) st.silviu 2012-02-21 12:57:00
(29993) st.silviu
 2012-02-21 12:57:00
Buna ziua.
Mi-a placut modul in care ati realizat aplicatia web gis dar nu cunosc partea de programare si as dori sa va intreb daca ma puteti ajuta sa realizez o varianta mai simplificata a acesteia astel:
1. aplicatia web gis sa foloseasca doua straturi de baza - shapefiles: unul cu poligoane si unul cu linii
2. aplicatia sa aiba doar urmatoarele butoane: cele de zoom si pan; un buton de cautare a unui atribut (numele) al poligonului; un buton de calculare al celei mai scurte rute dintre doua puncte (din stratul cu linii)
3. cum s-ar putea folosi si acel buton de calculare a celei mai scurte rute direct daca se foloseste ca punct de plecare un punct bine stabilit dinainte si ca punct de sosire cel in care se afla poligonul obtinut in urma cautarii

Va multumesc anticipat pentru orice fel de indrumare si ajutor; eventual ce cost ar presupune!